Helin in Perlen Poesie/Helin a Perlen Poesie-ban

I have wonderful news!

I am really excited as in today’s post I’ve found the June issue of Perlen Poesie magazine with my Helin bracelet in it – you can read more about it here. A sneak peak is on the cover page, too 😀

This is my first ever published pattern in a magazine and I feel really honored to be featured among such great and wonderful artists as Joanne Zammit, Regina Payne, Kinga Nichols, Nela Kábelová and many more.

You can check out and order the issue here, if you are interested! Let me tell you that all the projects are just awesome!


Fantasztikus hírem van!

Legnagyobb örömömre a mai postában a Perlen Poesie magazin júniusi száma várt, benne a Helin karkötőmmel – itt olvashattok róla bővebben. Egy kis részlet még a borítóra is felkerült! 😀

Ez az első mintám, ami megjelent egy gyöngyfűző magazinban és megtisztelő, hogy olyan fantasztikus tervezőkkel szerepelhetek együtt, mint Joanne Zammit, Regina Payne, Kinga Nichols, Nela Kábelová és még sokan mások.

Ha kíváncsiak vagytok a projektekre, amik helyet kaptak ebben a számban, itt megnézhetiktek, vagy akár meg is rendelhetitek. Hadd mondjam el, hogy valamennyi ékszer csodálatos darab!

Advertisements

2 thoughts on “Helin in Perlen Poesie/Helin a Perlen Poesie-ban

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s