Funky summer colors/Vidám nyári színek

Highland Garden 07
Tubular RAW and beaded bead

These 11/0 White Opaque Funky Orchid Miyuki seed beads (color code: 55055) are really just that: funky.

I was thinking about it for a while what I should do with them, but unfortunately my perfect idea, namely to make a bead crochet rope, went out of the window as I still can’t do bead crochet – I am on it, but it will take some more time.

A few days ago I decided to try tubular right angle weave instead and I think it is just as good. Making the rope took a bit more time than I thought it would and as I was working I was trying to figure out what I could do to go with the rope.

Then I remembered I have some equally funky O beads and the beaded beads (from the Highland Garden necklace of Bead Origami) and I thought they would perfectly fit each other. I was right.

It is really simple and really funky, summer all the way through 🙂


Ez a 11/0-s White Opaque Funky Orchid Miyuki kása (színkód: 55055), nagyoon izgi.

Egy ideje már gondolkodtam rajta, mit is kellene kezdeni vele, de a remek tervem, hogy gyöngyhorgolt láncot készítsek, dugába dőlt, azon egyszerű oknál fogva, hogy még mindig nagyon nem megy a gyöngyhorgolás – dolgozom rajta, de még beletelik egy kis időbe.

Néhány nappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy  horgolás helyett tubular RAW technikával készítek egy láncot, azt hiszem, ez is tökéletes választás volt. A láncrész elkészítése hosszadalmas volt és kicsit unalmas is – azt hittem, sosem lesz kész -, és azpn gondolkodtam közben, mivel dobjam fel.

Eszembe jutott, hogy nem kevésbé izgi színű O gyöngyöm is van, és arra gondoltam, hogy egy bogyó tökéletes lenne hozzá (a bogyó  Bead Origami Highland Garden nyakláncából van). És igazam lett.

A végeredmény tulajdonképpen nagyon egyszerű, de igazán bolondos, nyárias lett 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s